Deze stage werd gehouden in de dojo van Yashindo Kyusho Jitsu te Culemborg. Voordat het trainen van Qi Gong begon werd eerst een diploma uitgereikt voor het behalen van de 1e dan Kyusho Jitsu aan dr. Geert van Kollenburg. Hij had afgelopen week een goed examen afgelegd en was daarbij geslaagd voor deze graad. Bij het behalen van zijn dangraad is Geert tevens ook instructor Kyusho Jitsu geworden. 

Het was weer een leerzame stage waarin vooral het Qi Gong gedeelte voor een aantal leerlingen van Yashindo weer nieuw was.Na een korte pauze, voordat we aan het Kyusho Jitsu gedeelte begonnen, werd er nog een diploma uitgereikt. Louk Franken ontving het diploma voor het behalen van de 6e dan Dim Mak. In het Kyusho Jitsu werd begonnen met de biomechanica. Na dit gedeelte werd aan de deelnemers de keuze gegeven om te kiezen tussen drie principes die los van elkaar gegeven werden door de Kyusho instructeurs van Dim Mak Europe. Al met al weer een leuke leerzame dag.