Stage Dim Mak Europe

Zondag 25 maart is er weer een Dim Mak Europe stage. Deze vindt plaats in Culemborg van 9:30 tot 13:30.
Zoals gebruikelijk beginnen we de stage weer met Qi Gong. Om ons op te warmen en ons lichaam soepeler te maken beginnen we met basis Qi Gong oefeningen. Op deze Qi Gong oefeningen gaan we vervolgens dieper in.

Voor de leerlingen die zondag 22 april op examen gaan voor hun kyu graad besteden we tijdens deze stage hieraan extra aandacht zodat zij zich goed kunnen voorbereiden op hun examen Kyusho Jitsu. De instructors Kyusho Jitsu zullen verschillende principes van het Kyusho Jitsu behandelen. Deze stage is weer geschikt voor alle niveaus martial arts ongeacht welke stijl. Wanneer je geen lid bent van Dim Mak Europe laat dan even per mail aan info@dimmakeurope.eu weten of je wilt deelnemen aan deze stage.

https://www.dimmakeurope.eu